آیا می توان از ساختمان در حال تعمیری که بیمه ندارد، دیه گرفت؟

report گزارش

سوال شده توسط فاطمه براتی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

عموی بنده در حال تخریب دیوار ساختمانی بودن که متاسفانه دیوار روی ایشون خراب میشه و فوت میکنن. الان که شکایت کردیم متوجه شدیم که ساختمون بیمه نداشته. کارشناس هم همچنان برای کارشناسی نیومدن. آیا ممکنه صد در صد بزنه یا اصلا تایید نکنه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط وحید بیداری

profile
up
down

با سلام

در صورت بروز هرگونه حادثه ای، کارفرما و مالک ساختمان مسئول و مقصر ساختمان هستند. بسته به نوع قرارداد و میزان ضربه وارد شده می توانید اقامه دعوا نموده و دیه دریافت کنید.

بااحترام