آیا می توان به طور خانوادگی تحت پوشش بیمه عمر قرار گرفت؟

report گزارش

سوال شده توسط رستم قاسمی در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

درود

آیا لازم است زمانی که خودم تحت پوشش بیمه عمر قرار دارم، فرزندانم هم تحت پوشش بیمه عمر قرار بگیرند؟

باتشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن وارسته

profile
up
down

باسلام خدمت شما

همیشه کارشناسان بیمه پیشنهاد می کنند تا در ابتدای امر سرپرست خانواده تحت پوشش بیمه عمر قرار گیرد و باقی اعضای خانواده را نیز تحت پوشش بیمه قرار دهد. بعد از آن نیز مادر خانواده برای تامین بیشتر فرزندان این کار را انجام دهد. در بیمه عمر کودکان و نوجوانان بیشترین تمرکز بر روی بخش سرمایه گذاری بیمه نامه است و پوشش های بیمه ای به دلیل ریسک کمتر و سن پایین، سبک تر داده می شود.

بااحترام