آیا واردات شمش به مجوز بانک مرکزی نیاز دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط لیلی امیر زنگنه در دسته بندی مدیریت کسب و کار

پروفایل
up
down

سلام. وقت بخیر. واردات شمش به کشور احتیاج به مجوز بانک مرکزی داره؟ اگر داره شرایطش رو میفرمایید لطفا؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

ورود فلزات گرانبها (طلا نقره و پلاتین) به هر میزان و به صورت شمش استاندارد به عنوان یکی از انواع سرمایه‌های خارجی قابل ورود به کشور توسط سرمایه گذاران خارجی با ارائه مجوز سازمان سرمایه گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران پس از اظهار (با انتخاب نوع پرداخت پته در خانه ۲۸ اظهار نامه) به گمرک و بدون ثبت سفارش بلامانع است