از چه طریق میتوان سرمایه شرکت را افزایش داد؟

report گزارش

سوال شده توسط خانزاده - علی در دسته بندی مدیریت کسب و کار

پروفایل
up
down

سلام . میخواستم بدونم که از چه راه هایی این امکان وجود داره که سرمایه شرکت رو افزایش بدیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی ناصری

profile
up
down

درود.

افزایش سرمایه شرکت از طریق صادر کردن سهام جدید و یا بالا بردن مبلغ اسمی سهام امکان پذیر هستش. دو تا نکته مهم که خوبه بدونید هم این هست که شرکت های سهامی خاص اجازه دارند که از طریق آورده غیرنقدی هم مبلغ اسمی سهام رو افزایش بدن اما در شرکت های سهامی عام افزایش اسمی سهام از طریق آورده غیرنقدی مجاز نیست و نکته دوم هم این که افزایش سرمایه از طریق بالا بردن مبلغ اسمی سهام در صورتی مجاز هست که برای سهامداران ایجاد تعهد نکنه.