آیا کارگر و کارفرما میتوانند توافق کنند که عیدی و پاداش کمتری به کارگر پرداخت شود؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. یک سوال داشتم. از لحاظ قانونی کارگر و کارفرما اجازه دارن که با هم توافق کنند که مبلغ کمتری حقوق و پاداش به کارگر پرداخت بشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا راستین

profile
up
down

سلام سلامت باشید. ببینید میشه توافق کرد اما از لحاظ قانونی حتی اگر توافق کتبی هم نوشته باشن اعتبار نداره چون مطابق قانون کار یک حداقلی برای پاداش و عیدی در نظر گرفته میشه که پرداختی کارفرما به کارگر باید مطابق با اون باشه و در غیر این صورت حتی اگه توافقی هم صورت گرفته بشه غیرقانونی هست و در صورتی که اختلافی به وجود بیاد، کارگر میتونه از کارفرما شکایت کنه و حق و حقوق پرداخت نشده اش رو مطالبه کنه.