آیا یک موسسه خارجی که بازرگانی نیست در ایران نیاز به ثبت دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط علی رستمی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام و خسته نباشید. میخواستم بپرسم آیا یک موسسه خارجی که بازرگانی نیست، در ایران نیاز به ثبت دارد؟ در صورتی که جواب مثبت است چطور میشود این موسسه را ثبت کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرزانه خدایی

profile
up
down

با سلام.

به هر گونه موسسه ای که خارجی باشد و در ایران فعالیت کند حتی اگر بازرگانی هم نباشد باید ثبت شود. شرایط ثبت اینگونه موسسه ها نیز مانند موسسات داخلی است و فقط در صورت وجود ضمائم به زبان خارجی باید این ضمائم ترجمه شود و در واقع ترجمه گواهی شده آن ضمیمه گردد.