چطور میتوان فهمید که از کارت بازرگانی ما سو استفاده شده یا خیر؟

report گزارش

سوال شده توسط عادل امیرخانی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام میخواستم ببینم آیا راهی وجود داره که بشه فهمید آیا کسی از مشخصات ما و از کارت بازرگانی ما برای ثبت شرکت و انجام امور خود سو استفاده میکند یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط متین کرمپور

profile
up
down

سلام و درود. شما تنها با مراجعه به حوزه مالیاتی جایی که در آن سکونت دارید می توانید درخواست استعلام کنید تا متوجه شوید که کسی در حال استفاده از مشخصات و کارت بازرگانی شما هست یا نه. برای استعلام هایی به این صورت راهی جز این نداریم ولی فکر نمیکنم که اصلا کسی بتواند سو استفاده کند و احتمالش پایین است.