ارجاع کار سبک و مناسب به کارگرانی که دچار بیماری ناشی از کار هستند یعنی چه؟

report گزارش

سوال شده توسط پهلوانی در دسته بندی حوادث ناشی از کار

پروفایل
up
down

سلام و خسته نباشید. لطفا توضیح بدید که منظور از ارجاع کارگر به کار سبک و مناسب برای کارگرانی که چار حاددثه ناشی از کار شده اند به چه معنا هست؟ ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا راستین

profile
up
down

سلام و وقت بخیر، اگر با نظر کمیسیون پزشکی اداره کار تشخیص داده بشه که کارگر دچار بیماری ناشی از کار شده یا در معرض بیماری قرار داره کارفرما موظف هست که بدون کم کردن مبلغ حق السعی، کارگر رو در بخش دیگه ای مشغول به کار کنه که در معرض آسیب نباشه و با شرایط بیماری و جسمانی ش تداخل نداشته باشه.