اگر کارگر بیمه نباشد خسارت حادثه ناشی از کار او بر عهده چه کسی است؟

report گزارش

سوال شده توسط مجتبی رادخواه در دسته بندی حوادث ناشی از کار

پروفایل
up
down

سلام برادر من حین کار توی کارگاه دو تا انگشت دست راستش آسیب دیده و بیمه هم نیست. خسارت و هزینه درمان به عهده چه کسی هست؟ خودمون باید بدیم یا کارفرما باید پرداخت کنه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر مطابق با قانون کار کارفرما موظف هست که تمامی کارکنان را بیمه کند و در صورتی که به هر دلیلی از انجام این کار خودداری کند مجرم است و در صورت بروز هرگونه حادثه ای از جمله آسیب جزئی یا کلی، قطع عضو و خدای نکرده فوت تمامی هزینه ها بر عهده کارفرما هست.