ارزیابی اقلام بدون فاکتور خرید در ترازنامه به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط نگارین رنجبران در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. ارزیابی ماشین الات و تجهیزات شرکتی در ترازنامه که وارداتی هستند و به علت نداشتن فاکتور خرید، بهای تمام شده مشخصی هم ندارند، به چه صورت است؟

ساختمان شرکت مربوطه هم زمین بوده و بعد ها پس از خریداری سوله سازی شده است. این مورد را چطور باید در ترازنامه وارد کرد؟ به چه صورت؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا محمدی

profile
up
down

با سلام دوست عزیز. در نظر داشته باشید که هیچ یک از ماشین آلات و تجهیزات وارداتی بدون برگه گمرک و مدارک خرید وارد نخواهد شد؛ در نتیجه این ماشین آلات قطعا اسناد خرید دارند و با نرخ تبدیل ارز مبدا قیمت دفتری محاسبه می شوند.

در صورتی که پس از وارد کردن این ماشین آلات، مدارک مربوطه گم شود، این مسئله توسط کارشناس رسمی برسی و ارزیابی خواهد شد.

در مورد مورد بعد هم باید عرض کنم که بهای تمام شده ی ساخت سوله یا در واقع هزینه های آن باید به طور کامل محاسبه شود و به قسمت سایر دارایی های غیر جاری دارایی در حال احداث، راه اندازی و ثبت شود. در نهایت باید به دارایی ثابت مشهود ساختمان سوله تبدیل گردد.