ارسال دیرتر از موعد اظهارنامه مالیاتی شامل جریمه است؟

report گزارش

سوال شده توسط حامد وهاب در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

می خواستم ببینم اگه به دلایلی نتونم تا تاریخ معین شده اظهارنامه مالیاتی رو تکمیل و ارسال کنم شامل جریمه می شم؟ برای مثال اگه حدودا یک هفته دیرتر ارسال کنم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رضا غفاری

profile
up
down

آخرین تاریخی که می توانید اظهار نامه مالیاتی خودتون رو ارسال کنید 31 خرداد و برای مشاغل حقیقی و حقوقی 31 تیر است و بعد از این تاریخ اظهارنامه پذیرفته نمی شود. جریمه دیر ارسال کردن هم رد دفاتر و نادیده گرفتن توافق با اتحادیه و جرایم 20 درصدی و همین طور عدم بخشش است.