اصلاح و ارسال اظهارنامه جایگزین شامل چه شرایطی میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا بیگدلی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام میخواستم بپرسم اصلاح و ارسال اظهارنامه جایگزین شامل چه شرایطی میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط اصغرماندنی

profile
up
down

با سلام. در صورتی که نیاز پیدا کردید که اظهارنامه خود را اصلاح کرده و اظهارنامه اصلاح شده را ارسال نمایید. می توانید از  طریق سامانه عملیات الکترونیک مالیات اقدام کرده و در این سامانه بر روی گزینه «اظهارنامه» جایگزین کلیک کنید تا بتوانید اطلاعات اظهارنامه را اصلاح کرده و تا موعد مقرر آن را ارائه نمایید.

در نظر داشته باشید که آخرین مهلت ارسال اظهارنامه برای اشخاص حقیقی 31 خرداد ماه و برای اشخاص حقوقی 31 تیرماه است.

با احترام.