از کجا میتوان فهمید دفاتر قانونی ارسالی برای امسال هست یا سال بعد؟

report گزارش

سوال شده توسط علی حسینی شیرازی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید می خواستم بپرسم از کجا میشه فهمید دفاتر قانونی که برای ما ارسال میشود برای امسال هست یا سال بعد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امید حدیدی

profile
up
down

با سلام. در صورتی که همین امسال درخواست دفاتر قانونی داده باشید پس دفاتری که برای شما ارسال می شود مربوط به سال بعد است. تاریخ ارسال هم در دفاتر نوشته شده است.

به طور مثال در صورتی که در سال 1400 درخواست دفاتر قانونی داده باشید، دفاتری که برای شما ارسال شود برای سال 1401 خواهد بود.