چه جرم هایی در قانون مالیات بر ارزش افزوده غیر قابل بخشش هستند؟

report گزارش

سوال شده توسط مینا غلام‌نژاد در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. من میخواستم بپرسم چه جرم هایی در قانون مالیات بر ارزش افزوده غیر قابل بخشش هستند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمدعلی بنکدار تهرانی

profile
up
down

بر اساس ماده ۲۱ قانون مالیات بر ارزش افزوده، مؤدیان مکلفند حداکثر تا ۱۵ روز پس از پایان هر فصل اظهارنامه ارزش افزوده خود را ارسال نمایند و طبق بند ۵ ماده ۲۲ همین قانون در صورت عدم ارسال اظهار نامه به میزان ۵۰٪ از مالیاتی که به آن ها تعلق گرفته است، مشمول جریمه می شوند و همین طور طبق بند۶ ماده ۲۲ همین قانون، در صورت عدم ارائه اسناد و مدارک معادل ۲۵٪ از مالیات تعلق گرفته، مشمول جریمه خواهند شد.