استفاده کردن از مرخصی استحقاقی توالی اشتغال در شغل های سخت و زیان آور را از بین می برد؟

report گزارش

سوال شده توسط حسین بلخی در دسته بندی مشاغل سخت و زیان آور

پروفایل
up
down

با سلام لطفا توضیح دهید که آیا استفاده از مرخصی استحقاقی توالی اشتغال در شغل های سخت و زیان آور را از بین میبرد؟ سپاس

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا راستین

profile
up
down

سلام و عرض ادب مطابق با بند ی بخش 2 ماده 12 آیین نامه اجرایی ماده 76 قانون تامین اجتماعی، چنانچه مرخصی استحقاقی در فواصل اشتغال به کار های سخت وزیان آور واقع شود موجب زایل شدن توالی اشتغال در کار های سخت و زیان آور نمی گردد و به عنوان سابقه اشتغال در کار های سخت و زیان آور محسوب می گردد.