بر اساس قانون چه مشاغلی سخت و زیان آور هستند؟

report گزارش

سوال شده توسط فواد فتحی در دسته بندی مشاغل سخت و زیان آور

پروفایل
up
down

سلام روز بخیر، بر اساس قانون چه مشاغلی سخت و زیان آور هستند؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط شریف زاد

profile
up
down

با سلام

1.کار استخراج مانند ، حمل مواد عملیات مربوط به انفجار، تأسیسات آب و برق در داخل معدن

2. کار در معادن

3.حفر چاه ها و تونل های زیرزمینی

 4.جوشکاری در داخل مخازن

5. تخلیه و حمل مواد مذاب

6.غواصی

7. کار مداوم برروی خطوط و پستهای انتقال برق با فشار شصت و سه کیلوولت و بالاتر.

8. کار در امور سم پاشی باغ ، ضدعفونی اماکن و طویله ها و آشیانه های مرغداری در زمان سمپاشی.

9. کار با وسایل دارای ارتعاش درحدی که برای سلامتی کارگر زیان آور باشد.

بااحترام

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اصغر رحیمی

profile
up
down

سلام ببینید دو حالت دارد؛ ی سری مشاغل تعریف شده اند و ی سری هم می توانید درخواست تعریفشان را بدهید. در این مقاله کامل توضیح داده شده.

https://bimeh.com/mag/hazardous-unhealthful-occupations/