اصلاح اشتباه لیست حقوق تامین اجتماعی چگونه است ؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام. ما توی شرکت لیست بیمه بهمن ماه رو رد کردیم اما اواسط ماه دو نفر به شرکت اضافه شدن که اون هارو توی این لیست رد نکرده بودیم. میخواستم بدونم میشه الان این دو نفر رو به لیست اضافه کنیم و برای ماه بهمن یک لیست بیمه دیگه بفرستیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا زارع

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. امکان اینکه به صورت آنلاین بتونید لیست رو اصلاح کنید و یا مجددا لیست دیگه برای همون ماه بفرستید وجود نداره و باید به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کنید و مسئولش رو قانع و توجیه کنید برای اصلاح لیست که معمولا سخت هم قبول میکنن.