آیا میتوان عیدی و مزایای پرداخت نشده 10 سال پیش را مطالبه کرد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید من در گذشته و تا اواخر سال 89 مدت 4 سال جایی مشغول به کار بودم که سال آخر عیدی و مزایای من رو موقع حساب و کتاب پرداخت نکردند. آیا الان میتونم پیگیری کنم؟ به نتیجه میرسه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا راستین

profile
up
down

سلام و وقت بخیر. بله مطابق با قانون کارفرما وظیفه پرداخت تمامی حقوق و مزایا را دارد و تفاوتی ندارد که چند سال از قرارداد شما گذشته و میتوانید پیگیری کنید. برای پیگیری لازم است که فیش حقوقی که نشان دهنده کار کردن شما در آن بازه زمانی بوده و سایر مدارک( در صورتی که دارید) را به اداره کار تحویل دهید تا صحت ادعای شما مورد بررسی قرار بگیرد. در صورتی که حق با شما باشد کارفرما موظف به پرداخت حق و حقوق پرداخت نشده شما خواهد بود

موفق باشید.