در صورت ارسال نکردن اظهارنامه مالیاتی تا چه زمانی اداره دارایی پیگیر آن نمی شود؟

report گزارش

سوال شده توسط محسن ملارضا در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام می خواستم بپرسم در صورت ارسال نکردن اظهارنامه مالیاتی تا چه زمانی اداره دارایی پیگیر آن نمی شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط بهروز

profile
up
down

سلام و درود. براساس قانونی که هست تا حدود 5 سال اداره مالیات پیگیر اظهارنامه مالیاتی نخواهد شد اما این موضوع را درنظر داشته باشید که در حال حاضر هر گونه کار اداری نیاز بره ثبت کد رهگیری و ثبت کد اقتصادی و همینظور اائه اظهارنامه دارد. بنابراین بهتر است به موقع اظهارنامه مالیاتی را ارسال نمایید.