عدم ارائه اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر چه جرایمی به همراه دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط غزال جوادی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

عدم ارائه اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر چه جرایمی به همراه دارد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط غزال جوادی

profile
up
down

*موجب عدم برخورداری از هرگونه معافیت مالیاتی .

-عدم اعطای معافیت مالیاتی سالانه برای اشخاص حقیقی

-عدم اعطای معافیت مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی برخوردار از معافیت های مالیاتی دوره ای یا نرخ صفر

*موجب تعلق جرایم غیر قابل بخشش

-جریمه عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موعد موقرر ، برای اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل 30درصد مالیات متعلق و برای سایر مودیان 10درصد مالیات متعلق تعیین شده است که غیر قابل بخشش می باشد

-جریمه مالیات ابرازی (همراه اظهارنامه) پرداخت نشده در موعد موقرر 2/5 درصد مالیات به ازای هر ماه نسبت به مدت تاخیر سر رسید پرداخت ، خواهد بود .

*در صورتی که مودی مکلف به نگهداری دفاتر قانونی باشد ، در صورت عدم تسلیم ترازنامه و حساب سود و زیان یا عدم ارائه دفاتر مشمول جریمه ای معادل 20درصد برای هر یک از موارد مذکور خواهد بود .