مشاهده اظهارنامه مالیاتی با کد رهگیری

report گزارش

سوال شده توسط ثابتی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام از چه طریقی می تونم اظهارنامه مالیاتی رو با کد رهگیری ببینم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد صادق کبریایی

profile
up
down

ابتدا باید نرم افزارش را دانلود و نصب کنید. با استفاده از نرم افزار، در صورت داشتن مجوز به صورت نامحدود و در غیر این صورت برای حدود 10 شرکت می توانید اظهارنامه ارسال نمایید. اگر این نرم افزار در سیستم شما نصب شده باشد، می توانید با وارد کردن شناسه ملی و کد رهگیری اظهارنامه مورد نظر را جست و جو کرده و آن را مشاهده یا چاپ کنید. همچنین می توانید قبوض مالیاتی مربوطه را مشاهده کنید.

برای این که بفهمید چه اظهارنامه هایی با این نرم افزار ارسال شده نیز می توانید فولدر مورد نظر را باز کنید و در فایل tsfile همه ی شناسه ملی ها را مشاهده کنید. به جز این راه، راه دیگری برای مشاهده و یا چاپ اظهارنامه ی ارسالی وجود ندارد و در نظر داشته باشید که مراجعه کردن به ادارایی و پیگیری های دیگر بسیار سخت و طاقت فرساست.