اعلام زمان ترک کار کارمند بیمه شده در همان ماه است یا در لیست ماه بعد؟

report گزارش

سوال شده توسط علی رجبی در دسته بندی پرداخت حق بیمه

پروفایل
up
down

اعلام زمان ترک کار کارمند بیمه شده در همان ماه است یا در لیست ماه بعد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم رضاپور

profile
up
down

لیست و حق بیمه کارکنان شاغل تا پایان ماه بعد همراه با تغییراتی نظیر شروع و ترک کار، روزهای کارکرد و ... باید توسط کارفرمایانی که مشمول قانون تامین اجتماعی هستند به شعبه سازمان ارسال شود و حق بیمه را بپردازند.

پس اگر کارکرد فرد بیمه شده کمتر از یک ماه باشد، اعلام ترک کار وی در همان ماه است و در صورتی که یک ماه کامل (30 یا 31 و 29 در اسفند) کار کرده باشد و در اولین روز ماه بعد ترک کار کند، باید در لیست های ارسالی ماه بعد اعلام شود.