افراد با چه مشکلات پزشکی نمی توانند بیمه شوند؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا منفرد در دسته بندی خدمات درمانی و دفترچه بیمه

پروفایل
up
down

سلام. لطفا لیست امراض و اشخاصی که نمیتونن در شرکت های بیمه بازرگانی بیمه بشن رو بذارین. بنده مادرم رماتیسم دارن و همیشه رگ های بدنش با درد فراوان خشک میشه. ایا ایشون میتونن بیمه بشن؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سلطانی

profile
up
down

باسلام. با این اطلاعات نمی توان نظر قطعی و مشخصی داد. بنده پیشنهاد می کنم در صورت نیاز فرم های بیمه عمر و آتیه را به کمک یک مشاور تکمیل کرده و مدارک پزشکی خود را همراه با آن ضمیمه کنید تا پزشک مورد اعتماد بیمه پس از بررسی نحوه و شرایط پذیرش یا عدم پذیرش آن را به شما اعلام کند.

با تجدید احترام