مراکز دندان پزشکی رایگان طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی

report گزارش

سوال شده توسط احمد زاده در دسته بندی خدمات درمانی و دفترچه بیمه

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. لیست مراکز دندان پزشکی رایگان که طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی هستند، در شهر تهران رو می خواستم.

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کریمپور

profile
up
down

سلام. می توانید از لینک زیر استفاده کنید. کافیست در بخش نوع طرف قرارداد گزینه ی دندان پزشکی را انتخاب کنید و در بخش استان، استان محل سکونت خود را انتخاب کنید؛ سپس روی گزینه ی جست و جو کلیک کنید.

نشانی مراکز طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی:

https://darman.tamin.ir/Forms/Public/CustomerList.aspx?pagename=hdpCustomerList

report گزارش

پاسخ داده شده توسط ندا داودآبادی فراهانی

profile
up
down

سلام عزیزم من چه خدمات دندون شامل بیمه میشود