اگر بخشی از در آمد را به خیریه اختصاص دهیم ثبت آن بخش به عنوان در آمد ضروری است؟

report گزارش

سوال شده توسط وکیلی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام.بنده صاحب شرکتی هستم که بخشی از در آمدش را به بیماران سرطانی اختصاص میدهیم.آیا لازم است که آن بخش به عنوان درآمد ما ثبت شود؟در صورتی که بخواهیم ثبت کنیم باید از آن موسسه فاکتور داشته باشیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مصطفی مجاهد

profile
up
down

با سلام.اگر برای مالیات بر ارزش افزوده است خیر ولی در هر صورت درآمد را باید به طور کلی بیان کنید و بخشی که به خیریه تعلق میگیرد را جداگانه اعلام کنید.