اگر در بیمه عمر متوفی هیچ ذی نفعی تعیین نشده باشد وراث چه باید بکنند؟

report گزارش

سوال شده توسط سعید ناصری در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر عموی من به تازگی فوت شدند اما در بیمه عمر ایشان هیچ ذی نفعی تعیین نشده. با توجه به این موضوع آیا وراث ایشان میتوانند از طریق قانونی اقدام کنند تا از مزایا و مبلغ بیمه ایشان را دریافت کنند؟ با تشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

با سلام بله در صورتی که متوفی در بیمه عمر هیچ کس را به عنوان ذی نفع قرار نداده باشد وراث میتوانند به دادگاه شکایت کنند نسبت به سهم الارث خود، غرامت فوت و سایر مزایا را دریافت کنند