اگر در سابقه بیمه مشاغل سخت چند ماه وقفه بیفتد، شرایط بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور با 18 سال سابقه چگونه است؟

report گزارش

سوال شده توسط آذ رئوفی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام

با توجه به اینکه حداکثر 365 روز در بیست سال سختی کار را از حالت متوالی خارج نمی کند، بر فرض بنده از بهمن 84 در شرکتی که مشمول قانون سختی کار است تا اردیبهشت 1402حدود 190 روز در پرونده بیمه رد نشده است، آیا بنده اردیبهشت 1402 با قانون سختی کار بازنشسته میشوم یا باید آن 190 روز را که حدود 6 ماه میشود، اضافه تر در شرکت بمانم؟

ممنون از پاسخگویی به موقع مشاوران

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فربد نادری

profile
up
down

سلام دوست عزیز.

در خصوص سوالی که مطرح کرده اید باید بگوییم که سابقه شما بایستی به 7300 روز رسیده باشد.

در خلال این مدت چنانچه حداکثر یک سال وقفه بین سابقه بیمه شما ایجاد شده باشد، توالی آن بهم نمیریزد.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کارشناس

profile
up
down

 سلام دوست عزیز.

در خصوص سوالی که مطرح کرده اید باید بگوییم که سابقه شما بایستی به 7300 روز رسیده باشد. در خلال این مدت چنانچه حداکثر یک سال وقفه بین سابقه بیمه شما ایجاد شده باشد، توالی آن بهم نمیریزد.