اگر در لیست بیمه ترک کار کارمند اعلام نشود چه مشکلی پیش می آید؟

report گزارش

سوال شده توسط علی صادق نژاد در دسته بندی لیست بیمه

پروفایل
up
down

سلام میخواستم بدونم اگر فراموش کرده باشیم که تاریخ ترک کار کارمند رو در لیست بیمه رد کنیم و فقط اسمش رو از لیست حذف کرده باشیم آیا مشکلی پیش میاد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام و عرض ادب. در صورتی که ترک کار اعلام نشده باشد، شما همچنان موظف به پرداخت حق بیمه و جریمه عدم پرداخت حق بیمه میشوید. پیشنهاد میکنم هرچه سریع تر برای ماه های آتی اقدام کنید تا هزینه کمتری بپردازید.