اگر واریز حقوق با حساب شرکت و دیگری با حساب شخصی واریز شود، فرار مالیاتی محسوب میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط سحر عامری در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. سوالی که داشتم این هست که پرداخت حقوق کارگران یک شرکت نیاز به حسابرسی مالیاتی داره یا نه؟ اگر دو مرحله یکی پایه با حساب شرکت و مابقی با حساب شخصی واریز بشه، جزو فرار مالیاتی هست؟ اگر جواب مثبته چطور میشه شکایت کرد یا حتی گزارش داد تا مورد بررسی قرار بگیره؟ ناگفته نمونه که لیست بیمه حداقلی رد میشه و همون مقدار فقط با حساب شرکت به حساب کارگر انتقال پیدا میکنه، مابقی از حساب شخصی حسابدار واریز میشه.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رعنا زهدی

profile
up
down

دوست عزیز سلام.

بدیهیه که کاهش هزینه ها به قصد کاهش درآمد صورت میگیره و از نظر اداره دارایی، فرار مالیاتی یک جرم مهم محسوب میشه. شما میتونید از طریق لینک زیر، با مستندات کافی و قانونیتون، فرار مالیاتی رو گزارش بدین.

https://inta.tax.gov.ir/Pages/Action/TaxEvasion