مبلغ ارزش افزوده ای که باید از مشتری گرفت چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط پریسا محمدی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. بنده کارم رو در حیطه پخش لبنیات شروع کردم. میخواستم ببینم مالیات بر ارزش افزوده از کل مبلغ دریافتی از مشتری در طی فروش دریافت میشه یا فقط از سود حاصل از فروش؟ برای مثال من حدود 40 میلیون تومان خرید می کنم و سود حاصله از این مقدار حدود 3 میلیون تومان هست. حالا آیا من باید ارزش افزوده این 3 میلیون تومان رو از مشتری بگیرم؟ یا باید ارزش افزوده 40 میلیونو از مشتری بگیرم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط ساسان امجد

profile
up
down

سلام. دوست عزیز مالیات بر ارزش افزوده در واقع به کل مبلغ حاصله از فروش کالا یا خدمات شما تعلق میگیره. برای مثال اگر شما 10 میلیون خرید کنید و 20 میلیون فروش داشته باشید، ارزش افزوده به آن 20 میلیون تعلق می گیرد و شما باید میزان 21.800.000 تومان از مشتری دریافت کنید که آن 1.800.000 تومان درواقع ارزش افزوده ای هست که از مشتری باید دریافت نمایید.