پزشکی قانونی به چه صورت میزان دیه کبودی را تعیین می نماید؟

report گزارش

سوال شده توسط حسین نوبخت در دسته بندی حوادث ناشی از کار

پروفایل
up
down

باسلام و تشکر. میخواستم بپرسم پزشکی قانونی به چه صورت و بر چه اساس میزان دیه کبودی هر یک از اعضای بدن را تعیین می نماید؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد صابری

profile
up
down

برای صدمه و آسیب در نقاط مختلف بدن که باعث کبودی و تغییر رنگ پوست در آن ناحیه می شود، طبق ماده 714 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 دیه مشخصی در نظر گرفته شده است و بر اساس بندهای «الف» و «ب» و تبصره های این ماده اعلام می شود.

توجه داشته باشید که برای مواردی که ضربه، منجر به تغییر رنگ و کبودی و همینطور تورم بسیار زیاد و گستره می شود، ارش در نظر گرفته می شود.