برای افراد دارای معلول جسمی حرکتی شرایط بازنشستگی پیش از موعد چگونه است؟

report گزارش

سوال شده توسط میمنت در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر

من 12 سال سابقه در ادارات دولتی دارم و 30 سالم هست.

بنده معلول جسمی حرکتی متوط هستم. ممنون میشم اگه توضیح بدید شرایط بازنشستگی پیش از موعد برای من چطوری است؟؟؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رها نامدار

profile
up
down

سلام و عرض ادب

معلولان عادی می توانند با ۲۰ سال سابقه بازنشسته شوند و به میزان معلولیت از سابقه ارفاقی برخوردار گردند.شرط سنی برای خانم ها 45 سال و برای آقایان 50 سال می باشد.

سنوات به معلولین برای معلولیت های ناشی ازکار و غیر ناشی ازکار متفاوت است:

معلولیت های ناشی از حوادث کار یا بیماری های حرفه ای ناشی ازکار:

-درجات بین ۲۰% تا۴۰% وتا ازکارافتادگی کامل حداقل ۵ و حداکثر ۸ سال به تناسب درجات فوق به سوابق فرد اضافه می شود.

معلولین عادی غیر ناشی ازکار:

– درجات بین ۲۰% تا ۴۰% حداقل ۲ و حداکثر ۳ سال با توجه به درجات به سوابق بیمه شده اضافه می شود.

– درجات بین ۴۰% تا ازکاافتادگی کامل حداقل ۳ و حداکثر ۶ سال به تناسب درجات فوق اضافه خواهد شد.