با برگ تشخیص عملکرد ارسالی از دارایی چه باید کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط Morteza Basij در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. من تازه در یک شرکتی استخدام شده ام. از دارایی برای من یک برگ تشخیص عملکرد آمده است که در حدود 10 میلیون تومان مالیات درآمد برای من تشخیص داده شده و حتی قبض هم صادر کرده اند. ثبت این رویداد کل معین  چیست؟ لطفا راهنمایی کنید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رحیمی میلانی

profile
up
down

با سلام. دوست عزیز شما تا حدود یک ماه پس از دریافت این برگ مهلت دارید که به برگ تشخیص اعتراض بزنید و یا این که به آن تمکین کنید. در صورتی که تمکین کنید حدود 80 درصد از جرایمی که برای شما ثبت شده بخشیده می شود.

در ضمن در نظر داشته باشید که تا زمانی که برگ قطعی صادر نشده باشد نیازی به ثبت نیست بعد از صادر شدن برگ قطعی می توانید سوالات خود را بپرسید.

با احترام