با 22 سال سابقه بیمه و دیسک کمر می توان از کار افتادگی گرفت؟

report گزارش

سوال شده توسط دریاپور در دسته بندی از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. بنده 10 سال سابقه بیمه اجباری و 12 سال سابقه بیمه اختیاری دارم. هپاتیت نوع سی، ناراحتی اعصاب و دیسک کمر هم دارم. آیا با این شرایط می توانم از کار افتادگی بگیرم؟

لطفا راهنمایی کنید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسی نژاد

profile
up
down

با سلام. در وهله اول بایستی مدارکی مبتنی با بیماری های خود داشته باشید. به طور مثال صرف داشتن دیسک کمر بدون داشتن میزان شدت بیماری و نوع درمان های انجام شده، برای از کارافتادگی کفایت نمی کند. مدارک مرتبط با هر بیماری را بایستی به شعبه تحویل دهید.

بااحترام