ایا افراد دارای بیماری پارکینسون می توانند از کار افتادگی دریافت کنند؟

report گزارش

سوال شده توسط سلامی در دسته بندی از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی

پروفایل
up
down

سلام. بنده تحت پوشش بیمه رانندگان هستم. سوال بنده این است که ایا با داشتن بیماری پارکینسون می توان از کار افتادگی دریافت کرد؟

باتشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مراد مسلمی

profile
up
down

عرض ادب و احترام

در صورت تشخیص پزشک معالج و معرفی بیمه شده به سازمان تامین اجتماعی مبنی بر پایان دوران معالجات و عدم بهبود وضعیت بیمار، امکان معرفی به کمیسیون های پزشکی از کار افتادگی وجود دارد.