بخشنامه شماره 200/95/26 مورخ 1395/04/27 در مورد چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط بهنام چکامه در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام. متن بخشنامه شماره 200/95/26 مورخ  1395/04/27 در مورد چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط آذر خورشیدی

profile
up
down

با سلام. در اجرای مقررات تبصره ۲ ماده ۵۴ قانون مالیات های مستقیم مصوب اسفند ماه ۱۳۶۶ و اصلاحیه های بعدی آن، به پیوست لوح فشرده (CD) ارزش اجاری املاک شهر تهران (مناطق۲۲۲ گانه)،  حاوی صورتجلسه کمیسیون تقویم املاک موضوع ماده یادشده به انضمام ضوابط اجرایی و جداول ارزش اجاری املاک مزبور که به تصویب کمیسیون موصوف رسیده است، جهت اجراء برای عملکرد سال ۱۳۹۴ ابلاغ می گردد.

مزید اطلاع، مجموعه ارزش اجاری املاک شهر تهران (مناطق ۲۲ گانه) عملکرد سال ۱۳۹۴ در دست چاپ می باشد که به محض چاپ، جهت بهره برداری ارسال خواهد شد.

خاطرنشان می سازد، نرخ مالیاتی جهت محاسبه مالیات بر درآمد اجاره املاک اشخاص حقیقی برای عملکرد سال ۱۳۹۴ نرخ ماده ۱۳۱ قانون مالیات های مستقیم مصوب ۲۷-۱۱- ۱۳۸۰، قبل از اصلاحیه ۳۱-۴-۱۳۹۴ می باشد.

  مسئولیت نظارت بر حسن اجرای مفاد این بخشنامه بر عهده مدیران کل  امور مالیاتی مستقر در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران خواهد

سید کامل تقوی نژاد

رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور