بخشنامه شماره 200/95/30 مورخ 1395/05/06 در مورد چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط حمزه جمالیان در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام. متن بخشنامه شماره 200/95/30 مورخ  1395/05/06 در مورد چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط آذر خورشیدی

profile
up
down

با سلام. موضوع: ابلاغ فرم نمونه پرداخت های کارفرمایان به اشخاص حقیقی غیر از کارکنان خود که مشمول پرداخت کسورات بازنشستگی یا بیمه نی باشند ( با عنوان حق المشاوره، حق حضور در جلسات، حق التدریس، حق التحقیق و حق پژوهش) موضوع تبصره ماده 86 قانون مالیاتهای مستقیم اصلاحی مصوب 31-04-1394

 در اجرای تبصره ذیل ماده 86  قانون مالیاتهای مستقیم اصلاحی مصوب 31-04-1394، به پیوست فرم نمونه اعلام مشخصات دریافت کنندگان وجوه موضوع تبصره مذکور ، ابلاغ می گردد.

محمد تقی پاکدامن

معاون مالیات های مستقیم