بخشنامه شماره 230/20248/د مورخ 1395/05/17 در مورد چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط خسرو حدادیان در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام و ادب. متن بخشنامه شماره 230/20248/د مورخ  1395/05/17 در مورد چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط آذر خورشیدی

profile
up
down

با سلام. بسمه تعالی

بخشنامه اداری

امور مالیاتی شهر و استان تهران

ادارات کل امور مالیاتی

نظر به اینکه مرحله اول صدور برگ های قطعی مالیات عملکرد سال 1394 مودیان موضوع بند ج ماده 95 اصلاحی 27-11-1380 قانون مالیاتهای مستقیم که وفق مقررات دستورالعمل شماره 506-95-200 مورخ 15-2-1395 اظهارنامه مالیاتی خود را در موعد مقرر تسلیم نموده انددر سامانه تحت وب گزارشهای سیستم مشاغل سازمان متبوع تولید، بارگذاری و در دسترس روسای ادارات امور مالیاتی گذاشته شده است; لذا مقتضی است ادارات امور مالیاتی مربوط با مراجعه به سامانه مزبور نسبت به بررسی انجام توافق با اتحادیه صنفی ذیربط در اجرای مقررات تبصره 5 ماده 100 اصلاحی مصوب 27-11-1380 قانون فوق الذکر اقدام و موارد عدم انجام توافق را حداکثر تا تاریخ 25-5-1395 در سامانه مشخص نمایند. بعد از تاریخ مذکور، نسبت به صدور برگ مالیات قطعی مشمولین توافق، مطابق مقررات اقدام خواهد شد.

بدیهی است مودیانی که اتحادیه های صنفی آنها در اجرای مقررات و دستورالعمل مذکور با ادارات امور مالیاتی توافق ننموده باشند، مشمول توافق یاد شده نبوده و پرونده مالیاتی آنها با رعایت مقررات موضوعه توسط ادارات امور مالیاتی رسیدگی خواهند شد. ضنما برگ مالیات قطعی سایر مشمولین توافق مورد بحث، در مراحل بعدی تولید و جهت بررسی توسط ادارات امور مالیاتی در سامانه مشاغل بارگذاری خواهد شد.

مسئولیت حسن اجرای ترتیبات فوق با مدیران کل امور مالیاتی می باشد.

محمد تقی پاکدامن

معاون مالیاتهای مستقیم