بخشودگی جریمه ی درآمد کتمان شده

report گزارش

سوال شده توسط واشقانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام میشه بفرمایید که آیا این امکان وجود داره که مشمول بخشودگی بشیم به خاطر جریمه ی درآمد کتمان شده؟؟ مثلا میتونیم که از ماده 190 استفاده کنیم؟؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرعباس قهرمان

profile
up
down

سلام. خیر . بخشودگی مالیاتی زمانی لحاظ میشه که شما تکالیف مالیاتی خودتون مثل ارائه اظهارنامه یا حساب سود و زیان و پرداخت مالیات رو به موقع انجام داده باشید. درمورد درآمدهای کتمان شده از اونجایی که شما تکالیف مالیاتی این درآمد رو انجام ندادید امکان بخشودگی مالیاتی با ماده 190 براتون وجود نداره.