برای اعتراض به جریمه مالیات ارزش افزوده باید به کجا مراجعه کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط ایمانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام. بنده مشاور املاکم. با اینکه تمام موارد قانونی را رعایت و همه هزینه ها و بدهی ها را پرداخت کرده بودم باز هم جریمه مالیات بر ارزش افزوده شدم. برای اعتراض باید به کجا مراجعه کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط آذر خورشیدی

profile
up
down

با سلام. در همان برگه ای که جریمه ها آورده شده بند جریمه نیز وجود دارد. ابتدا به قانون مالیات مراجعه کنید و علت جریمه را پیدا کنید. سپس اگر جریمه بی علت بود با مراجعه به اداره مالیات و درخواست کتبی آن را پیگیری کنید.