برای افرادی که خارج از ایران هستند چگونه محاسبه مالیات بر ارزش افزوده صورت می گیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد عظيمى در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. روز بخیر

مالیات بر ارزش افزوده افرادی که در خارج از ایران فعالیت دارند چگونه محاسبه می شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سپیده اکبری

profile
up
down

سلام.

افرادی که ایرانی بوده اما در خارج از ایران به فعالیت کسبی یا ارائه خدمات مشغول هستند، تابع قوانین و مقررات مالیاتی کشور مربوطه (محل اشتغال) خواهند بود. مگر این که کالا یا خدماتی از کشور مذکور وارد کشور ایران شود. در این صورت برابر قانون و مقررات مالیاتی ایران اعم از مالیات های مستقیم یا مالیات بر ارزش افزوده مطابق با موضوع مشمول مالیات مربوطه می شوند.