برای بازنشسته شدن چند سال باید ماهانه بیمه کشاورزی پرداخت کنیم؟

report گزارش

سوال شده توسط علی راسخ در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

برای بازنشسته شدن چند سال باید ماهانه بیمه کشاورزی پرداخت کنیم؟ چند سال باید سابقه پرداخت بیمه داشته باشیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سید حسام آشتیانی

profile
up
down

با سلام. برای بازنشستگی از طریق بیمه کشاورزی، روستایی و عشایری حداقل باید دارای 65 سال سن و حدود 15 سال سابقه بیمه داشته باشید و یا این که باید دارای 70 سال سن با حدود 10 سال سابقه بیمه باشید. مبلغی حقوق بازنشستگی شما با شرایط ذکر شده می شود دو سوم سطح درآمد انتخابی شما در همان سالی که شروع به پرداخت بیمه کردید.

اما با این حال اشخاص دیگر هم به نسبت سنشان می توانند بیمه بازنشستگی دریافت کنند که به تناسب سنشان شرایط متفاوت می شود برای مثال:

1.       اشخاصی که زیر 35 سال سن دارند باید حدود 30 سال حق بیمه پرداخت کنند و در زمان بازنشستگی مستمری آن ها برابر با حقوق کامل خواهد بود.

2.      اشخاصی که بین 30 تا 50 سال سن دارند باید تا 65 سالگی حق بیمه پرداخت کنند و حقوقشان نیز نسبت به سال های پرداخت بیمه و سوابق آن ها بررسی خواهد شد.

3.     اشخاصی که بالای 60 سال سن دارند باید حداقل 15 سال حق بیمه پرداخت کنند.

در نظر داشته باشید که افرادی که برای بازنشستگی پیش از موعد اقدام می کنند مستمری دوران بازنشستگی آن ها بر طبق میزان پرداختی آن ها و سابقه بیمه آن ها حساب می شود. برای مثال در صورتی که 12 سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند بر طبق همان مقدار مستمری دریافت خواهند کرد.