برای ثبت اختراع به عنوان شخص حقیق اقدام کنم بهتر است یا شخص حقوقی؟

report گزارش

سوال شده توسط علی قشقایی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام.بنده قصد ثبت اختراعم را دارم برای معافیت از مالیات بهتر است به عنوان شخص حقوقی اقدام کنم یا شخص حقیقی؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مصطفی مجاهد

profile
up
down

با سلام.بهتر است به صورت شرکتی و حقوقی اقدام کنید زیرا مطابق بخشنامه اجرایی 144 برای دریافت معافیت و مجوز های لازم مکلف به ارائه گزارش و مدارک که شامل دفتر روزنامه و کل رسمی و درصورت نیاز صورت های مالی حسابرسی شده است که اینکار ملزم به داشتن شرکت ثبت شده است.همچنین در صورتی که بخواهید از معافیت شرکت های دانش بنیان استفاده کنید نیز این معافیت مطابق بخشنامه: 200/20384/ص مورخ 16 بهمن 92 فقط به شرکت ها تعلق میگیرد و صراحتا قید شده است که به اشحاص حقیقی تعلق نمیگیرد.