برای دریافت بیمه از کارافتادگی نظر کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی ضروری است؟

report گزارش

سوال شده توسط علی صادق نژاد در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام

پدر من از کمیسیون پزشکی نیروهای مسلح برگه ازکارافتادگی داره.

آیا همین برگه برای دریافت مستمری از کارافتادگی تامین اجتماعی کافی هست؟ با همین برگه میشه اقدام کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

درود. خیر. برای دریافت مستمری و مزایا بیمه از کارافتادگی تامین اجتماعی لازم هست که حتما به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی مراجعه کنید تا آن ها پس از معاینه و بررسی رای از کارافتادگی را صادر کنند.