بازنشستگی بیش از موعد به علت از کار افتادگی

report گزارش

سوال شده توسط چراغعلی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام من 16 سال سابقه بیمه دارم و 47% از کارافتادگی  غیرناشی از کار که نامه کمیسیون پزشکی را هم دارد. آیا با توجه به کارافتادگی امکانش هست که پیش از موعد بازنشسته شوم و مستمری دریافت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام وقت بخیر مطابق با ماده 70 قانون کار، برای بازنشستگی پیش از موعد به علت از کارافتادگی حداقل میزان از کارافتادگی باید 66% باشد و توسط کمیسیون پزشکی تایید شده باشد. در واقع یعنی باید فرد بیش از دو سوم توان کاری خود را از دست داده باشد و امکان ادامه کار فعلی یا شغل دیگری را نداشته باشد تا بتواند به علت از کار افتادگی پیش از موعد بازنشسته شود و مستمری دریافت کند.