برای دریافت بیمه بیکاری حداقل چه مدت سابقه کار نیاز است؟

report گزارش

سوال شده توسط یاسین دانشور در دسته بندی بیمه بیکاری

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم حداقل چقدر باید در سابقه بیمه و کار داشته باشم تا بتونم بیمه بیکاری دریافت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرهاد معزی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر، اگر قرارداد شما با شرکتی که در آن مشغول هستید تمام شده باشد و کارفرما قرارداد را با شما تمدید نکرده باشد، برای دریافت بیمه بیکاری لازم است حداقل یک سال سابقه کار در آخرین شرکتی که مشغول بوده اید داشته باشید و در صورتی که قرارداد شما پاره وقت باشد و پیش از پایان قرارداد از کار اخراج شوید داشتن 6ماه سابقه کار کافی است.