متن نامه برای گرفتن بیمه بیکاری به چه شکل است؟

report گزارش

سوال شده توسط سیدحمزه انتظار در دسته بندی بیمه بیکاری

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. نمونه متن نامه ای که باید از کارفرما برای ارائه به بیمه و دریافت بیمه بیکاری دریافت کنیم رو می خواستم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد صابری

profile
up
down

با سلام. شما باید نامه عدم نیاز کارفرما را دریافت نمایید. نمونه متن آن به صورت زیر است:

ریاست محترم اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی

با سلام و احترام؛

به اطلاع می رساند که قرارداد این شرکت با جناب آقای/ خانم .................. در تاریخ (تاریخ آخرین روز کار) ................... به پایان رسیده است و این شرکت عدم نیاز به همکاری با ایشان را از تاریخ (تاریخ ثبت پایان کار در لیست بیمه که یک روز پس از آخرین روز کار است) .................... را اعلام می دارد.

این گواهی بنا به درخواست نامبرده جهت اطلاع آن سازمان محترم صادر گردیده و فاقد هرگونه ارزش قانونی دیگر می باشد.

با احترام،

نام و نام خانوادگی..........                   سمت سازمانی...........                        مهر و امضاء...............