برای دریافت کد کارگاهی مدارک کارکنان هم لازم است؟

report گزارش

سوال شده توسط ذوالقدری در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید . گرفتن کد کارگاهی به جز مدارک صاحب کار به مدارک کارمندان هم نیاز داره؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا راستین

profile
up
down

سلام سلامت باشید. درصورتی که برای اولین بار کد کارگاهی دریافت می‎کنید، لازم است که یک لیست کامل از مشخصات کارکنان و فیش حقوقی آن‎ها را نیز ارائه دهید تا علاوه بر ثبت اطلاعات آن‎ها در سازمان تامین اجتماعی، برای آن‎ها کد بیمه‎ای صادر شود توجه کنید که در صورتی که هر یک از کارکنان قبلا سابقه کار در جای دیگری را داشته باشند و بیمه شده باشند و کد بیمه‎ای داشته باشند، احتیاجی نیست مجددا برای آن‎ها کد بیمه دریافت کنید.