چگونه از یک شرکت مسئولیت محدود به یک شرکت سهامی خاص تبدیل شویم؟

report گزارش

سوال شده توسط یاسمین یوسفی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر باشه میشه بگید برای تبدیل شرکت مسئولیت محدود به سهامی خاص به چه مدارکی نیاز داریم؟ ممنونم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی ناصری

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر.

باید شرکت مسئولیت محدود را منحل کنید در ابتدا که به مدارک زیر نیاز دارید:

دو برگ اظهارنامه -  دو جلد اساسنامه - گواهی بانک دایر بر پرداخت 35% سرمایه تعهدی - فتوکپی شناسنامه سهامداران و بازرسان - صورتجلسات مجمع عمومی موسس و هیات مدیره

و مدارکی که برای ثبت شرکت سهامی خاص نیاز دارید:

اصل صورتجلسه انحلال شرکت - آخرین روزنامه رسمی شرک- فتوکپی شناسنامه مدیر تصفیه در صورتی که خارج از شرکاء انتخاب شده باشد. - ارائه مستند دایر بر ارسال دعوتنامه چنانچه مجمع عمومی فوق العاده با حد نصاب اکثریت تشکیل شده باشد.