برای سال هایی که بیمه پرداخت نشده است می توان پرداخت انجام داد؟

report گزارش

سوال شده توسط علی رجبی در دسته بندی سوابق بیمه

پروفایل
up
down

برای سال هایی که بیمه پرداخت نشده است می توان پرداخت انجام داد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم رضاپور

profile
up
down

شما می توانید با داشتن مدارک و مستندات در سال های مورد ادعا، به ادارات کار و یا به شعبه تامین اجتماعی مراجعه و شکایت کنید، در ادارات کار طبق ماده 148 قانون کار رای صادر و در شعب سازمان تامین اجتماعی با تکمیل فرم ادعای سابقه و بررسی مدارک و ادعا شما در بازه مذکور توسط کمیته ادعای سابقه رای صادر و جهت وصول حق بیمه اقدام می گردد.